De tuin is het verlengstuk van uw woning of bedrijfsruimte. Rinkens Tuinen ontwerpt tuinen in alle soorten en maten. Of het nu om een kleine voortuin of een grote kasteeltuin gaat, wij maken uw tuindromen waar. Dat doen we met een schetsontwerp of een uitgebreid 3D-ontwerp.

Persoonlijk contact

Wij vinden het persoonlijke contact met onze klanten belangrijk. Daarom komen we vrijblijvend bij u langs om naar uw tuinwensen te luisteren en u van professioneel advies te voorzien.

Uw tuin in 3D

We kunnen een eenvoudige schets maken, zodat u een eerste indruk krijgt van uw nieuwe tuin. Daarnaast kunnen we een uitgebreid 3D-ontwerp maken. Dat kan al vanaf € 150,-. Door een tuin in 3D te ervaren, krijgt u een realistisch beeld van het eindresultaat. De tuin moet immers bij u passen en aan uw verwachtingen voldoen.

Mogelijkheden en kosten

Wij voorzien u graag van professioneel advies over de producten, materialen en begroeiingen voor uw nieuwe tuin. Ook de kosten van de verschillende mogelijkheden komen daarbij aan bod. Wij vinden het belangrijk om binnen het budget te blijven dat u vooraf hebt vastgesteld. Na uw akkoord kunnen we u volledig ontzorgen wat betreft het bestellen en bezorgen.

Aan de slag met uw droomtuin

Als het volledige plaatje aan uw verwachtingen voldoet, ontvangt u een offerte van ons. Na uw akkoord stemmen we samen een planning af en gaan we aan de slag met uw droomtuin.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u weten wat Rinkens Tuinen voor uw tuin kan betekenen? Neem dan contact met ons op.